BÀSQUET
Esports 14/01/2012

El Sant Josep Girona es reinventa per no desaparèixer

David R. Jover
1 min

BARCELONALa necessitat de generar recursos és a l'ordre del dia en molts equips catalans, que busquen ingressos per poder sobreviure i, almenys, poder acabar la temporada i no veure's en perill de desaparèixer.

Ahir el Club Bàsquet Sant Josep Girona va presentar una iniciativa innovadora que busca recaptar diners a través de la web www.sosbasketgirona.com . Allà es poden comprar, per un preu a partir d'un euro, píxels virtuals que serviran per donar color a una foto del pavelló i també a la foto del primer equip que hi ha penjades a la web.

A més de la gent del bàsquet, la iniciativa espera arribar a patrocinadors i gent relacionada amb altres esports. Tot i que no han establert cap marge, hi ha un total de 3 milions de píxels per vendre. És a dir, per cada euro recaptat es donarà color tres píxels, cosa que vol dir que la xifra màxima que podria assolir el club gironí és un milió d'euros, una xifra que asseguraria la supervivència de l'equip català, que es va haver de refundar fa gairebé quatre anys amb l'afer Akasvayu Girona.

stats