Rugbi
Esports 03/12/2011

La Santboiana defensa el liderat a casa contra el Quesos Entrepinares de Valladolid

Els catalans encapçalen la classificació amb 2 punts d'avantatge respecte els de Castella i Lleó; i inicien la segona volta contra un dels rivals més complicats de la lliga

M. Molina
1 min
La Santboiana ha superat l'Alcobendas.

BarcelonaLa Santboiana defensa el liderat aquest diumenge a casa (Baldiri Aleu, 12.00) contra el Quesos Entrepinares de Valladolid, un conjunt a qui superen amb dos punts d'avantatge. Els catalans inicien així la segona volta de la competició contra un dels rivals més complicats de la Divisió d'Honor de Rugbi.

En el primer partit de la Lliga, els de Sant Boi van caure derrotats a Valladolid per la mínima. Per això, els homes de Lewis Williams confien en l'avantatge de jugar al seu estadi per tirar endavant aquest partit. I més després d'ensopegar la setmana passada contra La Vila i trencar una ratxa de 7 victòries consecutives a la competició.

La Santboiana ha estat treballant durant tota la setmana per corregir els desajustos que li van comportar aquella derrota. I és que si els catalans superen l'equip de Pucela no només augmentarien el seu lideratge, sinó que també obtindrien un coixí molt important de cara a aquesta segona volta.

D'altra banda, el VRAC Quesos Entrepinares és un equip que destaca per tenir un joc molt dinàmic, i amb molta participació de davanters entre la línia de tres quarts. Això fa que sigui un dels equips més perillosos en el joc de mà i en el contraatac.

stats