ESPANYOL
Esports 31/03/2012

Sergio García, Héctor Moreno i Víctor Sanchez novetats de la llista de Pochettino per jugar a Vila-real

Victor Sánchez és la principal novetat de la llista de Pochettino per jugar aquest diumenge a Vila-real. El migcampista encara no ha debutat amb la samarreta blanc-i-blava

Ara
1 min

BarcelonaL'Espanyol també recupera Sergio García, que s'havia perdut els dos últims partits per una lesió muscular, i el defensa mexicà Héctor Moreno, que ja ha complert el partit de sanció. Aquestes són les tres novetats de la llista de convocats de Pochettino de cara el duel contra el Vila-real que es podrà seguir en directe pel canal Esport3 (21.30 h). Per contra causen baixa respecte a l'última llista Rui Fonte i Albín, que arrosseguen problemes físics, i Ernesto Galán.

La llista completa és: Raúl R., Amat, Baena, Álvaro, Sergio G., Verdú, Romaric, Uche, Kiko Casilla, Moreno, Javi López, Weiss, Forlín, Víctor S., W. Pandiani, Dídac, Coutinho, Cristian Gómez i Edgar. La plantilla blanc i blava dormirà a Vila-real i tornarà a Barcelona, per carretera, després del partit. Els jugadors descansaran dilluns i tornaran als entrenaments a partir de dimarts a les 11h a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià de Besòs.

stats