PRIMERA DIVISIÓ
Esports 22/01/2012

Guerra oberta entre Mourinho i els jugadors espanyols del Madrid, a la portada de 'Marca'

Just abans de rebre l'Athletic Club, el diari publica converses que evidencien l'enfrontament al vestidor del Madrid

Ara
1 min
La portada del Marca, amb l'enfrontament entre Sergio Ramos, Iker Casillas i Mourinho

BarcelonaSegons Marca, durant el darrer entrenament del Madrid José Mourinho es va discutir amb dos jugadors importants de l'equip, Sergio Ramos i Iker Casillas. Mourinho hauria acusat Ramos davant de bona part dels jugadors. "M'heu matat a la zona mixta", en referència a les declaracions posteriors a la derrota amb el Barça. Ramos hauria replicat afirmant que "vostè només ha llegit part del que ha posat la premsa".

La cosa s'hauria escalfat quan Mourinho hauria replicat: "És clar, com que els espanyols ja sou campions del món i teniu els amics de la premsa que sempre us protegeixen, com al porter...", referint-se a Iker Casillas, que era a uns 30 metres, entrenant-se.

La cosa hauria seguit quan Mourinho hauria preguntat a Ramos per què no marcava Puyol en la jugada del gol. Ramos hauria afirmat que era amb Piqué. Al final, Ramos acaba recordant a Mourinho que ell mai va ser un bon jugador. La transcripció de la conversa que fa Marca reflecteix molta tensió entre el tècnic i els jugadors.

La relació entre Mourinho i els jugadors espanyols de l'equip no és gens bona, com ja comentava Carles Fité al diari ARA en un article sobre les relacions Mourinho-Casillas.

stats