Esports 21/08/2012

Simao: "L'Espanyol és un projecte ambiciós"

T.p./m.m
1 min
Simao amb la samarreta de l'Espanyol.

BARCELONA.Simao Sabrosa va ser presentat ahir com a nou jugador de l'Espanyol. El jugador portuguès s'incorpora a la disciplina del conjunt blanc-i-blau amb moltes "ganes d'ajudar", tal com va dir ahir acompanyat del president, Ramon Condal. Simao, que arriba provinent del Besiktas turc, va explicar: "Abans de firmar vaig parlar amb Pochettino. M'ha dit el que espera de mi i jo li vaig explicar el que puc aportar, donar i oferir al club. Hem estat clars en tot i ara toca treballar i sumar".

Simao torna a Barcelona, on va jugar dos anys amb el Barça ara fa 10 temporades. Amb un contracte per a dos anys amb el club blanc-i-blau, el jugador internacional va explicar que està "superfeliç" pel seu fitxatge per l'Espanyol, perquè ha remarcat que és "un projecte ambiciós". Sincer, Simao va afegir: "No sóc un jove que arribi a un club i que hagi de demostrar res. Fa anys que jugo al màxim nivell. Vinc a ajudar i que tots junts puguem celebrar una bona temporada. Amb la manera de treballar que he vist i amb la mentalitat guanyadora, han d'arribar els èxits. Un sempre ha de millorar i mirar endavant amb un somriure".

L'Espanyol segueix treballant per poder incorporar un davanter centre abans del final de temporada, tal com va demanar Mauricio Pochettino després de la derrota al camp del Mallorca en la primera jornada de Lliga.

stats