Mundial natació
Esports 20/07/2011

Sincronitzada

2 min
Sincronitzada

Andrea Fuentes no ho tenia fàcil per fer oblidar Gemma Mengual, però en la primera competició important en què ha hagut d'actuar de líder de l'equip de sincronitzada espanyol, va per bon camí. Ahir es va penjar la tercera medalla de bronze, aquest cop en la categoria d'equip tècnic amb la resta de companyes, i com ha passat en el solo tècnic i el duet tècnic, les nedadores russes i les xineses han sigut les úniques que les han superat en puntuació.

Ahir també es van disputar les eliminatòries prèvies en combo i duet lliure, i es van classificar per a la final, també en tercera posició darrere les xineses i les russes. El fet que la selecció que actua com a amfitriona les hagi superat en totes les proves té una mica amb la mosca al nas l'equip espanyol, i ahir Thaïs Herníquez ho va verbalitzar: "A nosaltres ens interessa mantenir-nos en el lloc més alt del rànquing mundial de cara als Jocs de l'any que ve, on la situació serà més neutral per lluitar per la segona plaça".

Encara queden quatre medalles més en joc, i Andrea Fuentes i el seu equip opten a totes. Tot i la tercera posició en les preliminars d'ahir, la seleccionador Anna Tarrés té moltes esperances en el duet lliure dedicat al tango, i confia que diumenge puguin superar les xineses i penjar-se la plata en la final. Avui serà el torn de la final del solo lliure, i les prèvies de l'equip lliure -la final serà dissabte-, l'altra gran prova que Tarrés i totes les noies han preparat amb especial cura -el duet i l'equip lliure són les proves olímpiques-. Demà tocarà la final del combo.

stats