EUROCOPA
Esports 19/06/2012

Suècia enfonsa França, que serà el rival d'Espanya als quarts de final (2-0)

França ha perdut de forma sorprenent amb un rival ja eliminat i es veurà les cares amb Espanya a Donetsk

T.p.
Ribéry,  escapant-se de Granqvist

BarcelonaSuècia, ja eliminada abans de començar el partit, ha donat la gran sorpresa de l'Eurocopa en derrotar els francesos per 2-0 a Kíev. França, primera de grup abans de començar la jornada, depenia d'ella mateixa per ser primera i evitar topar amb Espanya als quarts de final. Els francesos però, no han jugat gens bé i han encaixat una derrota molt dura.

Durant el primer temps ha portat el pes del matx l'ha portat una França amb algunes variacions respecte el darrer partit. Els suecs, amb l'equip titular, han plantat cara i en cap moment s'ha vist un domini francès. Exceptuant alguna jugada de Ribéry, França no ha trobat mai els forats a la defensa escandinava.

A la segona part els suecs han donat entrada a Wilhelmsson, qui ha donat vida a l'atac suec. En una de les primers jugades del segon temps. Ibrahimovic s'ha inventat un gol preciós en colpejar des de la frontal la pilota sense deixar-la caure. El gol deixava els francesos fora de la primera posició ja que Anglaterra guanyava, motiu pel qual Blanc ha fet canvis per intentar canviar el guió del matx. Però França ni tant sols ha creat ocasions contra un Suècia que sense pressió s'ha dedicat a avisar a la contra, fins que en el darrer minut del partit Larsson ha fet el 2 a 0 que condemna els francesos a veure's les cares amb Espanya.

Suècia: Andreas Isaksson, Andreas Granqvist, Olof Mellberg, Jonas Olsson, Martin Olsson, Anders Svensson (Wernbloom, 78'), Kim Källström, Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Emir Bajrami (Wilhelmsson, 46') i Ola Toivonen (Holmén, 78')

França: Hugo Lloris, Mathieu Debuchy, Adil Rami, Phillippe Mexes, Gael Clichy, Alou Diarra, Samir Nasri (Menez, 77'), Yann M´Vila (Giroud, 83'), Hatem Ben Arfa (Malouda, 59'), Karim Benzema i Franck Ribéry

Gols: 1-' (54') Ibrahimovic

Àrbitre: Pedro Proença (Portugal). T. G.: Mexes, Svensson i Holmén.

Estadi: Olímpic de Kíev