SUPERCOPA
Esports 23/08/2012

El Barça s'entrena amb tots els efectius i el Madrid viatja sense Pepe i Kaka

En la sessió del Barça hi han participat tots els jugadors disponibles del primer equip i Sergi Roberto i Tello, del Barça B

Ara
1 min
Jordi Alba, abans de l'entrenament

BarcelonaEl primer equip del FC Barcelona ha fet aquest dijous, a partir de les 12.30 hores, l'última sessió d'entrenament abans del partit d'anada de la Supercopa d'Espanya que es jugarà aquesta nit al Camp Nou (22.30 hores, TVE i TV3). Cal recordar que el d'aquest dijous ha estat el segon entrenament d'Alex Song, segon fitxatge blaugrana, i que el camerunès podria fer el seu debut oficial aquesta mateixa nit, en el primer clàssic de la temporada. Un cop acabat l'entrenament, els jugadors han dinat plegats i han marxat a casa. Tornen a estar convocats cap a les 20.45 hores al Camp Nou.

Sense Kaka

El Reial Madrid, per la seva part, ha donat a conèixer la llista de 21 jugadors citats per al partit d'aquesta nit al Camp Nou. En aquesta llista, per decisió tècnica, no hi apareixen ni Sahin, ni Kaká ni Carvalho. A més, Pepe no viatja per lesió. Mourinho ha convocat tres joves del filial, el porter Jesús, el defensa Nacho i el davanter Morata. La baixa de Kaká ha estat molt comentada per la premsa de Madrid, ja que el club blanc busca una sortida per al brasiler.

Porters: Casillas, Adán i Jesús.

Defenses: Sergio Ramos, Marcelo, Coentrao, Albiol, Arbeloa, Varane i Nacho.

Migcampistes: Özil, Xabi Alonso, Granero, Khedira, Lass, Callejón i Di María.

Davanters: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín i Morata.

stats