SUPERCOPA D'ESPANYA
Esports 23/08/2014

L'Atlètic guanya la Supercopa després de derrotar el Madrid en un partit tens (1-0)

Un gol de Mandzukic als dos minuts de joc ha donat ales a l'equip de Simeone

Mandzukic ha marcat als dos minuts de joc

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha guanyat la seva segona Supercopa d'Espanya després de derrotar el Reial Madrid per 1-0 en el partit de tornada de la final. L'equip de Simeone, després d'empatar el partit d'anada, ha aconseguit aturar els atacs d'un Madrid que ja no podrà guanyar tots els títols oficials aquesta temporada.

Com ha passat les darreres temporades, el derbi de Madrid ha estat un partit tens, elèctric, amb molta agressivitat i poca pausa. El croat Mandzukic ha fet esclatar el Calderón als dos minuts de joc, quan Griezmann, titular, ha pentinat una pilota que el balcànic ha convertit en el primer gol.

Ordenat i agressiu, l’Atlètic s'ha defensat amb ordre durant els primers 30 minuts contra un Madrid sense Cristiano, suplent per molèsties físiques, ni Di Maria, camí de deixar el club. De mica en mica, però, el conjunt d’Ancelotti ha generat perill, gràcies als xuts de Bale i el colombià James. Abans del descans, Simeone ha estat expulsat.

A la segona part, Ancelotti ha donat entrada a Cristiano Ronaldo per Kroos. El conjunt blanc necessitava un gol per forçar la pròrroga, però la primera gran ocasió de la segona part ha estat un xut al travesser de Raúl García, després d’una falta llunyana de Koke. El navarrès ha fregat el segon gol local poc després, quan l'Atlètic ha aconseguit el control del partit, i ha donat problemes a Casillas. Sense Kroos, el Madrid ha patit per tenir la pilota, però ha guanyat la verticalitat d'un Cristiano que, amb molèsties, ha plantat cara amb accions individuals.

Al final, l'Atlètic ha aguantat els atacs desesperats del Madrid, que ha acabat amb 10 per la vermella a Modric, i ha acabat guanyant per segon cop una Supercopa.