PRIMERA DIVISIÓ
Esports 18/08/2012

Tito Vilanova: "Aquest any espero poder guanyar-ho tot. Tenim equip per fer-ho"

Primera roda de premsa de Vilanova abans d'un partit de Lliga. El tècnic de Bellcaire s'ha mostrat tranquil i optimista

Ara
1 min
Tito Vilanova, en roda de premsa

BarcelonaVilanova, relaxat, ha afirmat que "veure com s'entrena l'equip em fa estar un punt més tranquil. No fer una gira ens ha ajudat". El tècnic ha parlat d'un equip mentalitzat i físicament fort abans del duel contra la Reial Societat, equip que "la temporada passada ens va empatar 2-2. Cal recordar aquell partit". De fet, l'entrenador ha recordat que "als equips grans ens costa arrencar a principi de temporada. Ja hem ensopegat en temporades anteriors".

Tito ha parlat sobre noms propis com el de Song, de qui ha dit que "no comento res sobre jugadors que no han fitxat". Sobre Villa, ha afirmat que han parlat, que el jugador cada dia nota menys dolors i que "els minuts que tingui aniran en relació amb la seva evolució física i amb com es vagi trobant".

Vilanova, per cert, no ha descartat jugar aquesta temporada amb el sistema 3-4-3. "El 3-4-3 és un recurs que tenim. Aquesta temporada el farem servir, potser de sortida o potser durant el partit". Ambiciós, Vilanova ha sentenciat que "aquest any espero poder guanyar-ho tot. Tenim equip per fer-ho".

Finalment, en parlar sobre Deulofeu, que va fer tres gols amb el Barça B, el tècnic ha dit que "no vaig poder veure gaire el Barça B. Però conec Deulofeu i pot arribar al primer equip, però encara ha de créixer".

stats