COPA DEL REI
Esports 19/01/2012

Torna el Pepe més agressiu

Pepe va ser el protagonista amb una altra actuació agressiva. Va simular agressions, va agredir i trepitjar sense ser vist i va acabar el partit amb només una groga i dues faltes comeses oficialment.

Albert Solé
2 min
L'escandalosa trepitjada de Pepe a Messi va ser caçada per la televisió i ho va veure, i ho veurà, tot el món.

BARCELONA.Si Pepe va acabar el clàssic sense ser expulsat va ser un miracle. Quasi cada acció en què va intervenir el defensa portuguès va merèixer una targeta vermella, però va acabar el partit substituït als 78 minuts només amb una groga.

El partit de Képler Laveran Lima Ferreira, Pepe, va ser d'aquells per analitzar detingudament. Va ser el primer jugador a veure una targeta groga per una dura entrada a Busquets al mig del camp. De fet, Pepe, que últimament acostuma a jugar de migcampista en els partits contra el Barça per reforçar el mig del camp, va sortir des del primer minut a mossegar tothom qui passés pel seu radi d'acció. Tot i tenir l'amenaça de l'expulsió, amb una groga penjada a l'esquena, va seguir repartint llenya a tort i a dret. Va forçar la groga de Piqué exagerant una falta en un salt entre dos. I és que Pepe no només fa faltes, sinó que també en simula per treure targetes als rivals. El seu problema és que de teatre no en sap fer gaire, i en una acció amb Cesc es va llançar a terra recargolant-se per un suposat cop a la cara, però les càmeres de televisió van deixar en evidència que el blaugrana ni l'havia tocat.

Pepe, però, va continuar a la seva. Cada xoc era una trompada amb un jugador del Barça que sortia disparat. Tot i això, res li va comportar la segona groga. De fet, tot i que sembli estrany, el brasiler amb passaport portuguès va acabar el partit amb només dues faltes comeses, segons l'àrbitre, i tres de rebudes, en els 78 minuts que va disputar. I per acabar d'embrutar el seu partit, en una acció en què Messi estava assegut a terra després de rebre una falta de Callejón, Pepe li va passar pel costat, i sense que Muñiz Fernández ho veiés, va trepitjar la mà de l'argentí a traïció.

L'efemèride de Casquero

Pepe acostuma a perdre els nervis en els partits contra el Barça, però també se li ha parat el comptador altres vegades. Just avui es compleixen 1.000 dies de la més famosa, la brutal agressió a Javi Casquero, del Getafe. El 24 d'abril del 2009 Pepe va fer-li penal a Casquero i un cop a terra li va clavar tres puntades de peu totalment fora de lloc. Pepe va rebre una sanció exemplar de 10 partits per aquella agressió, però és evident que no en va aprendre. La qüestió és si el Comitè de Competició actuarà d'ofici.

stats