PROBLEMES AL CENTRE DE LA DEFENSA
Esports 20/02/2011

Tranquils, la lesió de Puyol és qüestió de pocs dies

Toni Padilla
2 min
Carles Puyol segurament podrà jugar davant de l'Arsenal. Piqué, en canvi, no ho farà per sanció.

Josep Guardiola tenia clar ahir què calia fer amb Carles Puyol: "Jugarà contra l'Arsenal si està recuperat. No forçarem el seu retorn". Lògicament, a Guardiola li preguntaven per l'estat del capità pensant en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. De poc serveix recordar que la temporada passada l'Arsenal va ser golejat a l'estadi per 4-1 amb Milito i Márquez de centrals. La sensació de tenir davant un Arsenal millorat, fa que hi hagi preocupació, ja que Piqué és baixa segura per sanció davant dels gunners .

Però Puyol segurament tornarà al terreny de joc abans del partit de tornada davant dels anglesos. Tots els experts coincideixen a assenyalar que 18 dies són prou per recuperar-se de la tendinopatia al genoll esquerre. Al cos tècnic, doncs, hi ha certa tranquil·litat perquè els metges del club creuen que, si les coses no es compliquen, Puyol fins i tot podria rebre l'alta a temps per jugar el cap de setmana vinent al camp del Mallorca. Amb dos o tres partits de Lliga per jugar abans del duel amb els deixebles d'Arsène Wenger, hi ha prou temps perquè Puyol agafi ritme de competició i deixi totalment enrere una de les lesions que se li ha complicat més de la seva carrera. Carrera on gairebé sempre ha retallat el període de baixa tornant abans del previst.

De fet, Puyol de ben segur hauria tornat ja al terreny de joc si no fos perquè el procés de recuperació s'ha complicat una mica. El prestigiós traumatòleg Ramon Cugat ha supervisat personalment una teràpia amb factors de creixement que ha fet efecte, però també hauria provocat, segons informava Ona FM, un petit quist que ho ha complicat tot. La recuperació de Puyol, però, ja és una qüestió personal tant del mateix jugador, molt competitiu, com del preparador Juanjo Brau, que treballa cada dia amb el capità per aconseguir que la seva recuperació sigui una realitat aquesta mateixa setmana, si pot ser.

En tractar-se d'un genoll però, Guardiola vol tenir clar que Puyol torna només si està en condicions per evitar lesions. I tant Brau com Cugat, i els altres membres del cos tècnic, ja són optimistes. El retorn del capità s'acosta.

stats