REIAL MADRID
Esports 30/07/2011

La UEFA perdona un partit de sanció a Mourinho

Martí Molina
1 min
Mourinho, just després de declarar.

Barcelona.L'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, tan sols haurà de complir dos partits més de sanció en competicions internacionals. Ahir el Comitè d'Apel·lació de la UEFA va decidir perdonar un matx al tècnic portuguès després d'escoltar les seves al·legacions.

Mourinho havia rebut una sanció de cinc partits per part de la UEFA com a conseqüència dels famosos " ¿por qué? " després de l'anada de la semifinal de la Cham pions contra el Barça. D'aquests l'entrenador n'havia de complir un mínim de quatre i un altre d'addicional en funció de si reincidia en les declaracions. Tanmateix, el portuguès va decidir recórrer aquesta decisió.

Mourinho va comparèixer davant el Comitè d'Apel·lació de la UEFA i l'ens futbolístic va decidir mantenir la sanció de cinc partits però rebaixa la quantitat mínima d'enfrontaments que havia de complir, que passa de quatre a tres. Així, els altres dos queden pendents del seu comportament durant les tres temporades vinents.

Com que la UEFA considera que l'entrenador ja va complir un partit en la tornada de la semifinal de la Champions -al Camp Nou-, el tècnic madridista només haurà d'estar-ne dos més fora de la banqueta, corresponents als dos primers de la Lliga de Campions d'aquesta temporada. Mourinho, però, haurà de pagar igualment els 50.000 euros de multa amb què va ser sancionat.

stats