RUGBI
Esports 20/09/2014

La USAP derrota l'Agen i trenca una ratxa de dues derrotes consecutives (32-16)

L'equip català ha sentenciat abans del descans i ocupa la tercera posició

BarcelonaDesprés de dues derrotes, la USAP de Perpinyà ha guanyat el seu tercer partit a la segona divisió francesa de rugbi. L'equip català ha superat l'Agen per 32-16 i ocupa la tercera posició per darrere de l'Albi i el Pau.

Enzo Forletta ha fet el primer assaig local als 8 minuts amb Tommy Allan fent pujar dos punts més amb el seu xut. Dos xuts del visitant Burton Francis han acostat l'Agen en el marcador (7-6, min 21), però abans del descans la USAP ha marcat diferències amb dos assajos, de David Marty i Tommy Allan (19-6 al descans).

A la segona part, un assaig de Joffrey Michel ha acabat de trencar el partit (29-9, min 63). Jonathan Bousquet ha fet pujar el 32-9 i en els darrers minuts ha arribat l'únic assaig visitant, de Junior Pelesasa, que ha situat el 32-16 definitiu.