Últim partit de l'any
Esports 21/12/2011

El Barça s'entrena per primer cop des de l'arribada del Japó i ja pensa en l'Hospitalet

2 min
Últim partit de l'any

Primer entrenament

El primer equip del Barça va fer ahir el primer entrenament després de tornar del Japó. I ho va fer pensant en l'Hospitalet, equip al qual s'enfrontaran demà en la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. En aquest entrenament no hi van ser els jugadors que ja han començat vacances (Messi, Mascherano, Adriano, Keita, Maxwell, Alexis i Abidal) ni tampoc Valdés, que tenia permís. Sí que hi era Alves, que tot i tenir permís per marxar de vacances es quedarà fins demà. L'entrenament el van completar vuit jugadors del filial: Oier, Montoya, Dos Santos, Cuenca, Sergi Roberto, Muniesa, Tello i Rafinha. Els blaugranes faran aquesta tarda (19 h) una altra sessió abans que Guardiola parli en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació.

Pinto, a punt de renovar

El porter suplent del Barça, José Manuel Pinto, va anunciar ahir que la seva renovació pel club blaugrana està gairebé a punt. "Tenim avançada la renovació. Sembla que un any més us equivocareu, perquè sempre dieu que em fan fora", va dir, adreçant-se als periodistes. "Estic molt content i molt feliç de seguir en aquest projecte", va assegurar. Sobre el partit de Copa contra l'Hospitalet, Pinto va dir: "Fa poc que hem tornat del Japó i ara ja estem preparant aquest partit. No serà fàcil, no només pel cansament del viatge, sinó perquè en el partit d'anada l'Hospi ja ens va posar les coses molt difícils". En el partit d'anada, el Barça va guanyar per la mínima amb un gol d'Andrés Iniesta.

Villa rep visites a la clínica

El davanter asturià David Villa, que dilluns va ser operat de la tíbia, va rebre ahir la visita del seu entrenador, Pep Guardiola, i de Manel Estiarte, que juntament amb el doctor Pruna el va acompanyar en la seva urgent tornada del Japó per ser operat. També van passar per la Clínica Quirón companys d'equip com el capità Carles Puyol, Éric Abidal i Isaac Cuenca.

Reunió de la junta directiva

Ahir va teni rlloc una nova reunió de la junta directiva del Barça, que es va celebrar a les noves instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que va servir per inaugurar la sala de reunions. Aquest matí (12.30 h), a la sala de premsa Ricard Maxenchs, el portaveu de la junta directiva, Toni Freixa, explicarà quins són els acords i les decisions que es van prendre en la reunió d'ahir.

stats