BÀSQUET
Esports 04/12/2011

Última funció dels jugadors de la NBA a la Lliga Endesa

David R. Jover
1 min

BARCELONAL'estada a la Lliga Endesa dels jugadors amb contracte en vigor a la NBA ha arribat a la fi. Un total de sis jugadors, entre els quals destaquen Rudy Fernández, Splitter o Ibaka, diuen avui adéu a la seva participació en la millor lliga d'Europa.

El Reial Madrid serà l'equip més perjudicat per la fi del locaut, ja que perdrà Rudy i Ibaka, dos jugadors importants en l'esquema de Pablo Laso. Per contrarestar-ho, el club blanc ha fitxat Kyle Singler, fins ara jugador del Lucentum Alacant i que a partir de la pròxima jornada ja jugarà amb els blancs.

Eyenga marxa amb triomf

Ahir el Fiatc Joventut va vèncer el Cajasol per 83-65 en un matx que va ser l'últim de Christian Eyenga davant la seva afició. L'aler congolès, format a les categories inferiors del club badaloní, va anotar 8 punts en un triomf vital per a la Penya, que ha d'assegurar també el pròxim partit contra el Lagun Aro abans de començar el seu particular Tourmalet. I és que els de Maldonado se les hauran pròximament amb Unicaja, Reial Madrid, Alacant i Caja Laboral. D'altra banda, el Barça rep avui el Gran Canària (12.30 h).

stats