Esports 31/12/2015

El Vila-real derrota el València i Gary Neville segueix sense guanyar (1-0)

Denis Suárez i André Gomes

BarcelonaEl Vila-real tanca l'any a la quarta posició després de derrotar el València per 1-0 al Madrigal. Un gol de Bruno Soriano de falta als 64 minuts ha decidit un partit que deixa el València perdut al mig de la classificació.

Gary Neville, de fet, porta dos punts de nou com a tècnic valencianista, i malgrat la millora del joc a la segona part, segueix sense aconseguir la victòria. El Vila-real ha dominat el primer temps amb una bona actuació de Denis Suárez, el jugador que vol fitxar el Barça aquest gener. "La idea és que Denis no marxi", ha dit Fernando Roig, el president del club groc. Robert Fernàndez, secretari tècnic blaugrana, ha presenciat el partit en directe.

A la segona part, el València ha aconseguit controlar la possessió, però just quan jugava millor, Bruno Soriano ha fet el gol del triomf local.