PRIMERA DIVISIÓ
Esports 28/04/2015

El València no falla contra el Granada a Mestalla (4-0)

à.g.

BarcelonaDesprés de perdre al Camp Nou, el València va tancar ahir la 33a jornada de Primera Divisió amb una còmoda victòria contra el Granada (4-0) a Mestalla. L’equip valencià no va fallar i ja suma 68 punts, dos més que el Sevilla (66), i es consolida com a quart classificat.

El conjunt visitant va dominar el joc durant els primers minuts del partit, però el València va saber reaccionar gràcies als gols de Javi Fuego (minut 26) i Dani Parejo (40), que va marcar de penal. A l’inici de la segona meitat, Emanuel Insúa, lateral del Granada, va patir una lesió al turmell dret i no va poder acabar el partit. Sofiane Feghouli i Álvaro Negredo van sentenciar el partit amb dos gols als minuts 85 i 88.

La contundent derrota a Mestalla complica la situació del Granada (25 punts). L’equip entrenat per Abel Resino es queda a sis punts dels llocs que donen la permanència a Primera Divisió.

El Llevant rep del Còrdova

El Llevant rep aquesta nit (22 hores, Canal+ Liga i GolT) el Còrdova en un partit de Lliga en què l’equip valencià pot fer un pas quasi definitiu per aconseguir la permanència a la Lliga BBVA. El conjunt andalús, en canvi, arriba gairebé sense opcions de mantenir la categoria.