FUTBOL - EUROPA LEAGUE
Esports 30/03/2012

El València naufraga al camp de l'AZ Alkmaar

A. Solé

BARCELONA.El València va desaprofitar el partit d'anada dels quarts de final de l'Europa League i va perdre per 2-1 al camp de l'AZ Alkmaar holandès, en un partit en què va dominar en el joc i en les ocasions, però en el qual els seus errors defensius li van impedir aconseguir un resultat millor. El marcador va ser pitjor que la imatge que va donar el València fins a la meitat de la segona part, però va ser bo tenint en compte els minuts finals. A més, l'equip va deixar clara la seva facilitat per descompondre's, mostrada en els últims partits.

Holman va avançar l'AZ amb un gran gol en l'última jugada de la primera part. Topal va empatar amb un bon cop de cap en l'inici de la segona, però Martens va fer el segon en un mal final de partit.

Partidàs de l'Athletic Club

Al camp del Schalke 04, l'Athletic Club no va fer un partit tan brillant com contra el Manchester United, però gràcies a uns minuts finals de cine va deixar l'eliminatòria quasi sentenciada. El Schalke va començar molt millor el partit, jugant més bé que els bascos, però el primer a marcar va ser Llorente en una jugada de fe. Raúl González, l'exjugador del Reial Madrid, va empatar de seguida i als 15 minuts de la segona meitat el davanter espanyol tornava a marcar i feia el segon. Semblava que els alemanys havien menjat la moral a l'Athletic i van poder sentenciar amb el tercer gol més d'un cop, però el segon gol de Llorente ho va canviar tot. El davanter basc va rematar de cap un córner quan faltava un quart d'hora per al final, el Schalke es va enfonsar i l'Athletic, al contracop, va marcar el tercer i el quart -De Marcos i Muniain- i va deixar l'eliminatòria encarrilada.

Per la seva banda, un golàs de l'argentí Eduardo Salvio va donar a l'Atlètic de Madrid una soferta victòria davant el Hannover (2-1).