Esports 30/04/2012

El València perd i es complica el tercer lloc

El València va perdre al camp del Màlaga (1-0) contra un rival directe en la lluita per la tercera posició. Els malaguenys van empatar-los a punts, però no van aconseguir el goal average particular.

Martí Molina
2 min
El valencianista Rami intenta superar Kameni.

BARCELONAMàlaga i València es veien les cares en un duel directe per la tercera posició de la Lliga, que dóna accés directe a la Champions, que va acabar amb victòria andalusa per 1-0. Un marcador que permet al Màlaga empatar a punts amb el conjunt xe, tot i que els d'Unai Emery mantenen el goal average particular -van imposar-se per 2-0 a la primera volta-. Així, els valencianistes es mantenen tercers, amb 55 punts. Els mateixos que els malaguenys, mentre que el Llevant cau fins a la cinquena posició (52).

El València arribava a la cita després de caure eliminat a la Lliga Europa. Un cop anímic, a què cal sumar el cansament d'un partit disputat tres dies abans, que va pesar com una llosa als valencianistes. El Màlaga va dominar l'enfrontament des del principi. Camacho, a la primera meitat, va anotar l'únic gol del partit. Però els andalusos, entrenats per Manuel Pellegrini, van disposar de múltiples ocasions per poder ampliar el marcador. La més clara, de Cazorla, amb un xut des de la frontal que va tocar al travesser. La falta de punteria i les bones actuacions del porter Guaita van salvar els visitants de la golejada en un enfrontament en què el València va haver de jugar durant 30 minuts amb inferioritat per l'expulsió de Feghouli, per doble groga.

Victòria del Saragossa

Igual que l'Sporting, el Saragossa encara no tira la tovallola en la lluita per evitar el descens. Ahir els aragonesos es van imposar a l'Athletic Club (2-0) i queden a quatre punts de la salvació quan només falten tres jornades per al final de la Lliga. Edu Oriol -al primer temps- i Apoño van anotar els dos gols que van superar un rival coratjós però visiblement cansat pel partit de la Lliga Europa de dijous.

El Saragossa empata a 34 punts amb l'Sporting, que dissabte havia guanyat a Cornellà-El Prat, mentre la línia del descens la marca el Vila-real (38), que aquesta jornada no va passar de l'empat amb l'Osasuna al Madrigal.

stats