Esports 29/11/2011

Victor Valdés es disfressa de metge per protestar contra les insinuacions de dopatge de Yannick Noah

Valdés barreja indumentària de metge, de tenista i el pèl de Chewbacca per protestar contra les acusacions velades de dopatge de l'excampió de Roland Garros

Ara
1 min
Victor Valdés protesta disfressat

BarcelonaYannick Noah es va preguntar si a l'Estat espanyol tot estava orquestrat. Creia que existeix una suposada trama espanyola de dopatge prèviament planificada. Aquest tenista, excampió de Roland Garros, assegurava que "clar que no tots els esportistes espanyols es dopen", però apuntava amb bala a Contador: "aquest ciclista que menja una carn que li ha permès pedalar més de pressa i que va ser absolt per la seva federació, [...] que va ser expulsada exculpada".

A causa d'aquestes insinuacions, indirectes però poc discretes, Víctor Valdés ha protestat per Twitter. S'ha vestit com un tenista i s'ha amagat darrere d'una barba postissa i unes ulleres de pasta. A més, també s'ha posat una bata de metge, i porta a les mans una raqueta de pàdel. La foto l'ha difós al seu compte de Twitter i al seu perfil de Facebook.

Aquest tuit ha tingut molta transcendència i al Facebook ja hi ha més de 3.000 persones que han premut m¡agrada sota de la seva foto. A la piulada, el porter del Barça ha dit: "Avui, hem tingut control de dopatge. Aquest doctor és el cap del grup mèdic que ens ha fet les anàlisis".

stats