LIGA BBVA
Esports 27/09/2014

El Reial Madrid guanya a Vila-real malgrat patir en defensa (0-2)

Casillas ha evitat els gols locals en un primer temps amb moltes ocasions a les dues porteries

Casillas, aturant un xut de Vietto

Vila-realEl Reial Madrid s'ha emportat els tres punts del camp del Vila-real gràcies a l'efectivitat ofensiva dels homes d'Ancelotti. En un primer temps molt obert, amb ocasions a les dues porteries, el Madrid ha patit en defensa per culpa de l'agressivitat d'un Vila-real que ha donat molta feina a Iker Casillas. L'equip de Marcelino però, no ha tingut l'efectivitat d'un Madrid que ha fet el primer gol gràcies a un xut de Modric.

Casillas ha evitat l'empat en dues ocasions de Vietto i poc després Benzema s'ha inventat una jugada individual, a la contra, en que ha donat l'assistència a Cristiano, autor del 0-2. Uche ha fet l'errada del partit quan sense porter ha xutat fora (la jugada ja estava anul·lada) i Casillas ha fet una tercera aturada abans del descans.

A la segona part, el Madrid s'ha dedicat a matar el partit i el partit ha decaigut molt. El Vila-real no ha aconseguit trobar tants forats com a la primera part i el club blanc ha gestionat bé els temps fins al final del matx.

0 - Vila-real: Asenjo; Mario, Musacchio, Víctor Ruiz, Gabriel; Moi Gómez (Espinosa, m.60), Bruno, Trigueros (Jonathan dos Santos, m.67), Cani; Vietto i Uche (Giovani, m.64).

2 - Reial Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo (Nacho, m.75); Modric, Kroos, James (Illarramendi, m.73); Bale, Benzema (Isco, m.84) i Cristiano Ronaldo.

Gols: 0-1, m.32: Modric; 0-2, m.39: Cristiano Ronaldo.

Àrbitre: Undiano Mallenco (Navarra). TG: Ramos (m.37)