Esports 07/02/2015

El Vila-real pateix per superar un Granada lluitador (2-0)

Gerard ha sentenciat el partit en els darrers segons, quan el Granada atacava

Els jugadors del Vila-real, celebrant el primer gol contra el Granada

Vila-realEl Vila-real ha derrotat el Granada en un partit en què els visitants han donat molta feina al rival del Barça a la Copa (2-0). Amb aquest marcador, el Vila-real manté la línia de consistència de tota la temporada i s'apropa als llocs de Lliga de Campions, mentre que el Granada ha vist frenada la seva reacció.

El conjunt que entrena Marcelino García Toral ha gaudit de tres clares oportunitats per marcar en l'inici del xoc, però no ha marcat fins el minut 30, quan Bruno ha tret amb picardia una falta cap a Gerard Moreno i el davanter català ha centrat cap a Mateo Musacchio, autor del gol (1-0).

A la segona part el conjunt visitant s'ha estirat, amb una gran ocasió de Fran Rico. Però en temps afegit, l'equip local ha aprofitat els espais per fer el 2-0 a la contra gràcies a Gerard Moreno.

Vila-real: Asenjo; Rukavina, Musacchio, Dorado, Jaume Costa; Campbell (Cheryshev, m.61), Trigueros (Jonathan dos Santos, m.67), Bruno, Moi Gómez; Gerard Moreno i Uche (Giovani dos Santos, m.72).

Granada: Oier; Nyom, Babin, Mainz, Insúa; Fran Rico, Rubén Pérez, Piti; Lass (Colunga, m.76), Robert Ibáñez (Candeias, m.46) i Jhon Córdoba.

Gols: 1-0, m.30: Musacchio. 2-0, m.92: Gerard Moreno.

Àrbitre: Undiano Mallenco (navarrès). TG: Dorado, Jonathan dos Santos i Rubén Pérez.