SEGONA DIVISIÓ
Esports 16/08/2012

El Vila-real inicia la temporada del retorn a Primera contra el filial del Madrid

Després de 12 temporades a Primera, l'equip groguet torna a Segona i debuta al Madrigal (21 h)

Efe
1 min

Vila-real de la PlanaEl Vila-real, acostumat durant els últims anys a les visites del Reial Madrid, obre la Lliga contra el seu filial amb la confiança que el pas per aquesta categoria es redueixi a una sola temporada i amb una plantilla en què s'han introduït molts canvis. El Vila-real afronta la temporada amb el cartell de favorit, cosa que haurà de demostrar sobre el terreny de joc a partir del primer dia.

A la qualitat d'un Castilla ple de joves promeses cal afegir els dubtes per veure com s'adapta el Vila-real a la categoria, així com els seus aficionats, en la campanya en la qual Julio Velázquez debuta com a entrenador de l'equip. Sense Bruno Soriano i amb el dubte d'Hernán Pérez, l'equip manté els dubtes dels seus nous fitxatges, el suec Olof Mellberg i l'argentí Fernando Cavenaghi. També existeix el dubte a la porteria entre Diego Mariño i Juan Carlos.

Alineacions probables:

Vila-real: Mariño o Juan Carlos, Javi Venta, Musacchio, Mellberg o Truyols, Joan Oriol, Marcos Senna, Toribio, Cani, Uche i Cavenaghi.

Reial Madrid B Castilla: Tomás; Juanfran, Iván, Mateos, Casado; Lucas, Mosquera, Óscar, Borja; Denis i Morata.

Àrbitre: Sánchez Martínez (col·legi murcià).

stats