LLIGA DE CAMPIONS
Esports 02/11/2011

El Reial Madrid ja és als vuitens de final i el Vila-real cau eliminat en ser golejat a casa

El Manchester City ha golejat el Vila-real a El Madrigal (0-3) deixant els homes de Garrido sense cap opció de classificar-se. El Madrid de la seva part, ha guanyat a Lió i jugarà els vuitens de final.

Toni Padilla
1 min
Touré Yaya i Balotelli, celebrant el segon gol del City a Vila-real

BarcelonaEl Vila-real ja sap que no jugarà els vuitens de final de la Lliga de campions després de ser golejat pel Manchester City per un clar 0 a 3. Touré Yaya, amb dos gols, i Mario Balotelli de penal han fet els gols dels homes de Roberto Mancini. Al mateix grup el Bayern ha guanyat per 3-2 al Nàpols i lidera el grup. El Bayern suma 10 punts, per davant del City (7) i els napolitans (5). El Vila-real encara no ha sumat ni un sol punt.

El Madrid de la seva part, s'ha classificat pels vuitens de final en guanyar per primer cop a Lió, on solia perdre o empatar. Els dos gols dels blancs els ha marcat Cristiano Ronaldo, de falta i de penal. Ara el Madrid lluitarà per ser primer de grup, fita que assolirà si derrota el Dinamo de Zagreb a casa. L'Ajax és segon de grup després de golejar els croats per un clar 4-0.

Al grup B, l'Inter ha derrotat el Lilla i és líder de grup amb 9 punts, quatre més que el CSKA i el Trabzonspor, que van empatar entre ells a Turquia. El Lilla suma dos punts. Finalment, al grup C el Manchester United ha derrotat l'Otelul romanès (2-0) i lidera el grup empatat amb el Benfica a vuit punts. El Basilea, que ha empatat 1-1 a Lisboa, és tercer amb cinc punts.

stats