Esports 27/08/2012

Vilanova: "Amb l'entrada de Pedro ha canviat el partit"

Tito Vilanova, que va ser expulsat per primer cop com a tècnic del Barça, va defensar l'actuació d'homes com Cesc i va admetre que en passar a jugar amb quatre davanters el partit va canviar.

T.p.
2 min
Mendilibar i Tito Vilanova ahir durant el partit. Tots dos van criticar l'àrbitre.

BARCELONATito Vilanova va defensar l'actuació del seu equip recordant que davant va trobar un rival molt dur. El tècnic empordanès va comentar a la sala de premsa: "Hem tingut ocasions molt clares. Pots estar avisat sobre com són de durs els partits a Pamplona, però no n'hi ha prou. Aquest camp sempre és complicat i l'Osasuna et porta cap a un partit complicat. És molt difícil evitar que ells tinguin ocasions de gol, però crec que el resultat és just".

Vilanova va explicar que amb l'entrada de Pedro havia canviat el partit: "Hem passat a jugar amb quatre davanters. Després, Iniesta estava més cansat i ja sabem què ens aporta Xavi. En jugar al costat de Sergio Busquets, ens donava més control". Sobre la suplència de jugadors com Xavi, Pedro i Mascherano, Tito va deixar clar que es tractava de donar descans, de dosificar: "Xavi venia de jugar dos partits i ens cal pensar en el que tenim i el que ens arriba, ja que dimecres tenim un partit molt dur un altre cop. Amb l'alineació també pensàvem en el rival, ja que Iniesta i Cesc tenen més arribada".

Preguntat sobre el partit de Messi, Vilanova va explicar que sempre esperen que jugui de 10 , "si juga de 9 sembla estrany". A més, Vilanova va negar que el Barça no tingui gol en recordar que "el Leo en fa tants que pot portar a l'engany". Un altre nom propi va ser el de Cesc, de qui va dir que "està fort, treballant molt bé". "El veig més fort que quan va arribar al club. No era un partit fàcil per a ell, ja que ells no et deixen pensar. No crec que hagi estat malament", va argumentar.

El tècnic de l'Osasuna, per la seva banda, es va mostrar molt enfadat: "Una jugada estúpida et destrossa un partit. L'àrbitre bloqueja Puñal, fa que perdem la pilota i ells marquen en posició dubtosa. I quan Puñal protesta a l'àrbitre per estar al mig de la jugada és expulsat. Un àrbitre així no pot estar a Primera". Al final, Mendilibar va resumir el partit amb aquesta afirmació: "S'ha jugat com mai i s'ha perdut com sempre". Mendilibar va admetre que "el Barça té talent" però que se n'anava "frustrat i fotut".

stats