MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 14/07/2012

Viñales, Espargaró i Lorenzo, els més ràpids en els lliures de Mugello

M. Molina
1 min
Viñales, Espargaró i Lorenzo, els més ràpids en els lliures de Mugello

BARCELONA.Maverick Viñales (Moto3), Pol Espargaró (Moto2) i Jorge Lorenzo (MotoGP) van ser els noms propis de la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Itàlia de Motociclisme, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Mugello.

Viñales, que arribava a la cita després de no sumar cap punt en l'anterior cursa i perdre el lideratge del Mundial, va demostrar que estava totalment recuperat i va imposar un ritme infernal des del primer minut. L'empordanès va ser tres dècimes més ràpid que l'italià Fenati, i Sandro Cortese -el principal rival en la lluita pel campionat- tan sols va poder ser setè a set dècimes.

A la categoria mitjana, Pol Espargaró va batre el rècord del traçat italià i va mostrar-se molt superior als rivals. Marc Márquez, que dijous va oficialitzar el fitxatge per Honda a MotoGP la temporada vinent, tan sols va poder ser cinquè a mig segon. A la categoria reina, i malgrat una petita caiguda sense conseqüències, Jorge Lorenzo va ser el més ràpid, tot i que només va superar Dani Pedrosa per tres centèsimes de segon.

Avui quedarà definida la graella de sortida amb els entrenaments oficials: Moto3 (13.00), MotoGP (13.55) i Moto2 (15.10).

stats