MOTOCICLISME
Esports 23/10/2012

Maverick Viñales volarà a Austràlia i intentarà participar en les darreres proves del Mundial

Després d'abandonar el seu equip, Viñales intentarà refer la relació per consell dels advocats doncs s'exposa a una possible denúncia

Ara
1 min
Mavercik Viñales (a la dreta) dutxa Romano Fenati al podi de Mugello

BarcelonaMaverick Viñales podria córrer aquest diumenge el GP d'Austràlia, malgrat haver anunciat que no correria cap de les tres curses que falten per acabar el Mundial. El pilot de Roses està estudiant amb els seus advocats les conseqüències que podria tenir la seva decisió, presa diumenge passat a Malàisia, on ja no va prendre la sortida, per desavinences amb el seu equip i el seu representant, Ricard Jové. Els nous advocats del pilot de Figueres han aconsellat a Viñales volar fins Austràlia i participar a les proves.

Viñales tindria temps fins dijous o fins i tot fins divendres per viatjar a Austràlia i participar en la cursa de Moto3. Viñales té contracte amb Avinti-BQR fins el 2014, però va marxar de la darrera prova afirmant que aquest equip no l'ajuda prou per competir en condicions. Viñales sap ara que podria rebre denuncies per part dels patrocinadors per incompliment de contracte, i que s'arrisca a passar tota una temporada sense prendre part en les curses ja que té contracte vigent amb l'equip a qui ha girat l'esquena.

stats