MERCAT DE FITXATGES
Esports 30/07/2011

Wenger no fa jugar Cesc i el força a mostrar amb qui està "compromès"

El tècnic de l'Arsenal va decidir no convocar Cesc Fàbregas per disputar el torneig amistós del patrocinador del club perquè entre la lesió i el possible fitxatge pel Barça, no el veu centrat en el projecte.

Natalia Arroyo
2 min
Arsène Wenger té ganes de tancar el serial Cesc com més aviat millor, i ara els desafia a posicionar-se públicament.

Barcelona.Ahir havia de ser un dia decisiu per desencallar el traspàs de Cesc Fàbregas al Barça, però la trobada entre els dirigents de l'Arsenal i l'entorn del jugador no es va produir en la forma que s'havia filtrat i les negociacions van quedar tan bloquejades com estaven.

Arsène Wenger va comparèixer en roda de premsa per presentar la Copa Emirates, un torneig amistós del patrocinador de l'entitat, i va assegurar que vol que la situació amb Cesc "es resolgui aviat", tot i que continua tensant la corda per allargar el procés a la recerca del traspàs més beneficiós per als gunners i fa un últim pas -desesperat- per enemistar el seu capità amb l'afició perquè això doni via lliure a deixar marxar l'ídol dels londinencs.

Un discurs que sona a amenaça

El tècnic francès va deixar Cesc Fàbregas fora de la convocatòria dels dos amistosos de la Copa Emirates -avui contra el Boca Juniors i demà contra els New York Red Bulls- perquè no veu Cesc Fàbregas prou implicat amb l'equip: "No tinc clar que Cesc estigui centrat i compromès amb el club. És el capità i vull estar segur que s'implica del tot abans de fer-lo jugar". En paral·lel, va afegir els problemes físics que arrossega des de fa setmanes.

Wenger, tot i el seu to contundent, va voler ser comprensiu amb el jugador assegurant que la situació amb el Barça, afegida a la lesió que l'ha apartat dels últims compromisos, fa fàcil que Cesc es distregui. Malgrat tot, la rigidesa negociadora de l'Arsenal no s'estovarà i, en paraules de l'alsacià, no deixaran "marxar Cesc a qualsevol preu". "Som part d'un tracte entre tres i tenim la responsabilitat d'aconseguir un bon acord", va afirmar.

Insta Cesc a decidir-se

Entre línies, de manera subtil Wenger va desafiar Cesc a escollir entre l'Arsenal i el Barça. "S'està debatent entre dos amors. El del club en què es va formar des de petit i el del club que l'ha educat des que tenia 16 anys i que li va donar l'oportunitat". Dit d'una altra manera: Cesc ha de triar i fer el pas definitiu.

stats