Esports 21/02/2012

Xavi i Piqué donen per fet que l'entrenador renovarà aviat

N.g. / A.g.
2 min
AMBAIXADOR DE L'OBRA SOCIAL Xavi Hernández amb Isidre Fainé, el president de La Caixa.

BARCELONA.Josep Guardiola ja ha donat permís als seus jugadors perquè tornin a fer actes publicitaris, després d'uns dies en què els va demanar concentració i els va allunyar d'aquests esdeveniments. Aprofitant el dia de festa, dos pesos pesants del vestidor, Gerard Piqué i Xavi Hernández, van parlar sobre l'actualitat blaugrana. El central barceloní ho va fer en un acte promocional de la marca de roba Mango i Xavi Hernández en l'acte en què va ser proclamat ambaixador de l'obra social de La Caixa.

Piqué, quan li van preguntar sobre el futur del tècnic, va ser sincer i va afirmar: "Hem de valorar molt el que hem viscut i veure tot el que ens queda per viure. El mister és molt comunicatiu amb els jugadors, parla de les seves inquietuds, els seus problemes... i li aconsellaria que renovés, perquè ens queda molt per viure en els pròxims anys". Piqué també va parlar del partit de Lliga de Campions a Leverkusen, que ell va viure des de la graderia: "Respecte a la meva situació el dia de Leverkusen, és una decisió del tècnic i nosaltres ho respectem. Tots hem anat alguna vegada a la graderia i no cal donar-hi més voltes. Amb el mister sempre hem sigut molt directes i ens ha anat molt bé; la nostra relació és magnífica, cada vegada que un dels dos necessita expressar la seva opinió parlem i puc assegurar que no hi ha cap problema".

Xavi: "Guardiola renovarà"

Xavi, de la seva banda, va deixar clar que s'ensuma que la renovació de Guardiola arribarà: "El mister ens ha donat una seguretat espectacular. Ell és una peça clau. A nosaltres ens agradaria que renovés. Caldrà esperar, és ell qui ha de tenir bones sensacions, però acabarà renovant".

Sobre el partit contra el València, el migcampista blaugrana va comentar: "Les sensacions van ser boníssimes. La gent que va participar-hi més va agafar molta més confiança. Estem fent una gran temporada, hem guanyat tres títols, estem a la final de la Copa i seguirem lluitant per reduir els deu punts de diferència i lluitar fins al final. La confiança i la credibilitat de l'equip són molt grans. Estem convençuts que podem fer moltes coses. La diferència és gran i el Madrid està fort, però en el futbol mai se sap".

Finalment, Xavi espera poder aprofitar que aquesta setmana no hi ha partit per recuperar-se del tot: "Estic bé, en els pocs minuts que vaig jugar les sensacions van ser bones. Espero estar al màxim diumenge. Aquesta setmana m'anirà bé per recuperar forces".

stats