MUNDIAL 2014
Esports 12/09/2012

Xile, amb Alexis jugant 80 minuts, cau a casa contra Colòmbia (1-3)

La selecció colombiana ha derrotat els xilens a casa i els superen en la classificació

T.p.
Alexis rep una falta de Perea durant el Xile-Colòmbia

BarcelonaMal dia per a Alexis Sánchez. El jugador del Barça ha jugat com a titular el partit on la selecció colombiana ha derrotat la xilena a Santiago per 1 a 3. Alexis, molt vigilat per la defensa 'cafetera', ha estat substituït als 80 minuts de joc. El partit de la fase de classificació per al Mundial 2014 s'ha complicat per a Xile quan Gary Medel ha vist la vermella als 37 minuts de joc. Abans del descans, però, Mati Fernández ha fet un bonic gol per situar l'1 a 0.

A la segona part ha arribat la reacció d'una Colòmbia en forma. Amb gols de les seves grans estrelles James Rodríguez, Falcao i Tepfilo Gutiérrez, la selecció colombiana s'ha imposat 1-3 i ha superat els xilens a la classificació. Després de 7 de les 18 jornades, Colòmbia és segona i Xile, quarta.