REIAL MADRID
Esports 31/07/2016

Zidane troba solucions mentre espera a la BBC (3-2)

M.m.

BarcelonaEl Reial Madrid va aprovar amb bona nota el segon test de pretemporada, desfent-se per 3-2 d’un Chelsea que encara està en procés de construcció i que gràcies a Hazard (i a la col·laboració del jove porter blanc, Yáñez) va maquillar el resultat als minuts finals. Després de la derrota en el debut estiuenc contra el PSG, Zinedine Zidane va trobar solucions als problemes, sobretot en atac, mentre espera que reapareguin Bale, Benzema i Cristiano -la BBC-, la tripleta atacant de luxe.

El tècnic va dir que no li preocupava perdre ara, que els partits d’estiu ja servien per això, però l’entrenador necessitava una dosi de confiança de cara a preparar la Supercopa d’Europa contra el Sevilla del 9 d’agost, el primer títol, en què ja és segur que no podrà comptar amb Cristiano i té el dubte de Bale.

L’entrenador francès va optar per omplir el mig del camp amb quatre futbolistes (Lucas Vázquez, Casemiro, Kovacic, Asensio) i va deixar dos homes de referència en atac: el jove del filial Mariano i el davanter Álvaro Morata, que torna després de jugar dos anys al Juventus, tot i que no és clar si completarà la temporada a les ordres de Zizou.

El Madrid va començar amb timidesa i va acabar arrasant al final dels primers 45 minuts. El nou Chelsea d’Antonio Conte encara està per polir i no va tenir cap opció quan els blancs van fer-se amb el control de la pilota. Marcelo va demostrar que és dels que ha tornat amb més bona forma: va fer el primer gol amb un xut des de la frontal que va desviar Oscar, i es va inventar el segon després de recuperar la pilota al mig del camp i culminar l’acció amb un xut al primer pal. Amb el Chelsea inofensiu en atac i desbordat en defensa, el jove Mariano es va inventar el tercer gol de la tarda amb una gardela des de 25 metres.

El Chelsea va reaccionar al segon temps, més incisiu, tot i que sense arribar a fer pessigolles a un Madrid que tenia el partit controlat. Als 60 minuts de joc Zidane va renovar pràcticament tot l’equip, per donar descans a un reguitzell de jugadors del filial. Amb el marcador sentenciat van aixecar el peu de l’accelerador i Hazard, amb dues accions idèntiques, en va treure suc.