Futbol Català
Esports 03/04/2012

Suport social unànime a la gestió del Llagostera

La directiva del club blaugrana va celebrar amb èxit la seva assemblea extraordinària

àngel Garreta
1 min
La presidenta Tarragó durant l'assemblea

LlagosteraMés de mig centenar de socis van estar presents a l'assemblea general extraordinària de la Unió Esportiva Llagostera, que va tenir lloc al Pavelló Municipal de la localitat gironina. Tots els punts de l'ordre del dia es van aprovar per unanimitat i va quedar també fixat el calendari electoral de les properes eleccions a la presidència de l'entitat. Cas de presentar-se més d'una candidatura, els comicis serien el dissabte 12 de maig a les instal·lacions del club.

Després d'aprovar-se l'acta de l'assemblea anterior, es va fer balanç econòmic de la temporada 2010/2011, tancada sense superàvit ni dèficit. Quant a la campanya actual, el pressupost total és de 480.000 euros, dividits en prop de 60.000 pel futbol base i més de 420.000 pel primer equip. La presidenta del club, Isabel Tarragó, va informar també de l'augment dels jugadors del futbol base, en un any, de prop del 30%. Actualment, 156 jugadors defensen la samarreta blaugrana en categories inferiors.

A l'assemblea llagosterenca també va tenir lloc la designació dels membres de la junta electoral. Del 12 al 30 d'abril es podran presentar candidatures a la presidència. L'actual presidenta del club, Isabel Tarragó, ja ha confirmat que es presentarà a la reelecció.

stats