Copa Federació
Esports 12/01/2012

El Badalona guanya per la mínima el partit d'anada de la Copa Federació contra el Terol

Un gol en pròpia porta de Negral dóna avantatge als escapulats

Ferron, lateral del Badalona

BadalonaEl partit d'anada dels vuitens de final de la Copa Federació disputat al Camp del Centenari va deixar un resultat favorable al Badalona amb una victòria per 1-0 davant el Terol, rival del mateix grup a la lliga de Segona B. En un bon partit disputat pels homes de Manolo Márquez, que podrien haver ampliat el marcador en algunes ocasions clares, els escapulats van sobreposar-se al fet de jugar en inferioritat per l'expulsió de Moha a la mitja hora de la primera part de l'encontre.

Davant un Terol poc insistent, els locals van aconseguir el gol del triomf a deu minuts per a la finalització del partit. Un córner servit per Víctor va ser rematat al primer pal per Xavi Muñoz i el jugador rival Negral, de forma involuntària, va desviar la pilota cap al fons de la xarxa de la seva pròpia porteria. El dijous 19 de gener, a Terol, es coneixerà l'equip classificat.