Barça-Madrid
Esports 30/11/2010

La premsa esportiva reverencia l'espectacle blaugrana

"Diví", "Sublim", "Ball descomunal", són alguns dels qualificatius emprats a les principals capçaleres

Cristina Mas / Albert Castellví
2 min
Gazzeta dello Sport

BarcelonaLa premsa esportiva d'arreu del món recull en portada el triomf blaugrana d'ahir davant el Madrid. La contundència del resultat i de l'estil de joc dels de Guardiola no deixa lloc a l'ambigüitat en les portades. La italiana Gazzeta dello Sport titula "Barça divino, Mou humiliato" i parla del primer "k.o. dell'anno per le merengues". El diari francès L'équipe aposta per un contundent "Barcelonesque" i parla d'un Barça "sublim".

A l'Amèrica Llatina són molts els esportius que dediquen la portada a la golejada d'ahir al Camp Nou. En la línia de la ironia argentina, Olé no s'ha arrugat amb un "Mourite de risa" a tota columna i no estalvia elogis: "Exhibición. Paseo. Baile descomunal. El Barcelona fue una orquesta. El Real, una banda. ¿Y ahora, quién se le anima al Barcelona?". I sentencia: "el mejor equipo del siglo“. A Veneçuela, el Líder situa en portada una imatge de Carles Puyol ensenyant els cinc dits de la mà sobre el titular "Pa'que cojan mínimo", mentre que el Meridiano titula "Qué pela", i destaca els dos gols que va marcar David Villa. El diari peruà Todo Sport considera que el partit d'ahir va ser "Inoblidable", i a El Salvador El Gráfico ho resumeix amb la paraula "Rey", i mostra l'alegria dels jugadors blaugrana en contrast amb la decepció dels madridistes.

I evidentment, la premsa esportiva catalana i espanyola no escatima elogis per al Barça: El 9 assegura que el Barça va golejar "Sense abusar", l'Sport parla d'un “Manotazo a Mourinho” i el Mundo deportivo situa en portada un “5-0” enorme i les paraules “Baño al Madrid”. Des de la capital de l'Estat, l'As titula “Goleados y desquiciados”, i mostra el moment de l'expulsió de Sergio Ramos, i finalment el MarcaMarca fa un joc de paraules: “Mouchísimo Barça”.

stats