PRIMERA DIVISIÓ
Esports Barça 17/05/2012

Les 10 frases dels protagonistes de la Lliga 2011/12

Des de la crítica de Mourinho al joc dur de l'Atlètic de Madrid, a les paraules de Dani Alves dient que els jugadors blaugranes no són res sense Guardiola

Efe
2 min
José Mourinho riu de gust a la banqueta del Reial Madrid.

BarcelonaLa Lliga 2011/12 ens ha deixat un llistat de frases i declaracions que formen un compendi de rivalitats, moments de tensió, accions desafortunades, queixes sobre els àrbitres, insinuacions, denúncies i polèmiques sense fi.

Aquestes són les 10 frases més destacades de la Lliga que va finalitzar diumenge passat:

  • Dani Benítez, jugador del Granada (8 de maig de 2012). Va llançar una ampolla contra l'àrbitre del partit que els va enfrontar contra el Madrid: "És una cagada, no puc posar cap excusa, quan llanço l'ampolla me'n vaig per al vestuari perquè sé el que em ve a sobre". El jugador estarà sancionat tres mesos.
  • Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol (5 de maig de 2012). Després del partit contra el Barça: "En una àrea es pita i en l'altra no. Si calles sembles ximple i si ho dius, un irresponsable. Estic bastant cansat".
  • Pep Guardiola, entrenador del Barça (2 de maig de 2012). "Han passat moltíssimes coses que s'han amagat pel nostre silenci ... Hem arribat a estar a tretze punts i no hi ha tanta diferència per estar a tretze punts".
  • Javier Clemente, entrenador de l'Sporting de Gijón (1 d'abril de 2012). Durant una baralla amb un periodista: "Algun dia li diré al seu fill que el seu pare és un pocavergonya".
  • Dani Alves, defensa del Barça (22 de febrer de 2012). "Sense Guardiola no som ningú".
  • Leo Messi, davanter del Barça (29 de gener de 2012). "No m'agrada parlar dels àrbitres, però de vegades són superbs i t'amenacen a la mínima amb treure targeta".
  • José Luis Mendilibar, entrenador de l'Osasuna (21 de gener de 2012). "De 18 partits, n'hem perdut 4. Crec que hauríem d'estar fent bots i sembla que som el tercer per la cua, que no hem fet absolutament res, que els altres juguen de meravella".
  • José Mourinho, entrenador del Reial Madrid (26 de novembre de 2011). Després del derbi contra l'Atletic, criticant la duresa del rival: "El meu equip no ha volgut fer un partit lleig ni aspre, hem volgut jugar i guanyar. Ho hem fet. Per sort existeixen canyelleres de carboni. És una ajuda important. Algú se'n va una mica coix però les canyelleres han fet la seva feina. Són cares, però mereixen la pena".
  • Victoriano Sánchez Arminio, president del Comitè Tècnic d'Àrbitres (21 d'octubre de 2011). "El que diguin els exàrbitres té més valor que el que digui jo.Perquè el que ven en aquest país és la polèmica. Hi ha un diari esportiu que quan un equip perd ven 300.000 exemplars menys, amb això li dic tot".
  • José María del Nido, president del Sevilla (29 d'agost de 2011). Sobre el repartiment dels drets televisius: "La nostra Lliga no és la porqueria més gran d'Europa, sinó del món. És una lliga tercermundista en què dos clubs sostreuen els diners de la televisió dels altres que competim".
stats