ACB
Esports Barça 30/01/2011

El Regal Barça rep la visita d'un Granada en hores baixes i sense el seu millor home

Joe Ingles es retrobarà amb el seu exequip que no passa pel seu millor moment. Els granadins, últims, han canviat d'entrenador per tractar de millorar la situació

David Jover
1 min
Joan Carles Navarro i Domen Lorbek

BarcelonaEn un horari atípic i amb un rival de poca entitat, el Palau Blaugrana pot veure's aquesta tarda (19:30h, Teledeporte) més buit que en altres ocasions. El Granada de Curro Segura, que ha subtuït a la banqueta al cessat Trifon Poch, té una missió gairebé impossible, conquerir el Palau, cosa que només ha fet en el que va de temporada el CAI Saragossa.

El Regal Barça, líder de la competició, espera que el partit amb els andalusos sigui un tràmit. Després de vèncer amb més problemes dels previstos a la pista de l'Olimpija Ljubljana a l'Eurolliga, els homes de Xavi Pascual han de canviar el xip i pensar que no hi ha res fet i que no es poden confiar davant un rival molt necessitat.

El cas Joe Ingles

Qui espera amb ganes el partit és l'australià Ingles. L'exjugador del Granada no atravessa el seu millor moment com a jugador blaugrana des que ha vist disminuït el nombre de minuts. Va començar com un tret, en un gran partit davant el Manresa amb 21 punts i quatre triples en vint-i-quatre minuts.

Però en els darrers partits la seva aportació, importància dins l'equip i percentatges, han baixat molt. Pel que fa a tirs des de l'exterior en els darrers nou partits porta una sèrie de 2/13 en tirs de tres i la seva mitjana de minuts en els darrers sis partits en ACB és de vuit.

Per tant, davant el Granada de ben segur que Xavi Pascual li podrà més minuts veient l'entitat del rival, que ha perdut el seu millor home, Rob Kurz, que ha decidit marxar després de no cobrar en els darrers dos mesos.

stats