ACB
Esports Barça 19/12/2010

El Regal Barça i el DKV Joventut disputen al Palau un dels derbis més igualats dels darrers anys

Els de Xavi Pascual necessiten la victòria per mantenir el segon lloc de la taula i els badalonins han de guanyar si volen seguir tenint opcions d'entrar a la Copa del Rei

David Jover
2 min
Ricky intenta superar El-Amin

BarcelonaNo és fàcil preparar un derbi. Tampoc ho és jugar-lo amb mitja plantilla tocada o lesionada. Però més difícil encara és jugar de visitant al Palau Blaugrana. Aquest diumenge (12:30h , Canal 33) Regal Barça i DKV Joventut s'enfronten per segon cop aquesta temporada. El primer cop va ser a la final de la Lliga Catalana on els blaugrana van superar els verd-i-negres per 95-79 en un gran partit de Morris i Mickeal, que van anotar disset punts cadascú. Per part del DKV el millor va ser Henk Norel amb 21 punts.

Però aquest diumenge, tres mesos després d'haver-se enfrontat per primer cop, les coses han canviat molt. Per part del Barça, les lesions estan a l'ordre del dia i el darrer en caure ha estat Víctor Sada. El base badaloní pateix un esquinç al lligament del genoll i serà baixa pel partit. Qui tampoc podrà jugar és Pete Mickeal, que divendres va tornar a Barcelona després d'haver-se operat fa una setmana dels problemes que arrossega al genoll. El darrer en ser baixa és Gianluca Basile, que fins al febrer no disposarà de l'alta mèdica. Per altra banda, Juan Carlos Navarro, Jaka Lakovic i Erazem Lorbek semblen totalment recuperats de les molèsties que han patit en les darreres setmanes i podran estar a disposició de Xavi Pascual.

A la Penya, de moment, l'estan respectant les lesions. Sempre hi ha petites molèsties, però res greu. Els homes de Pepu Hernández buscaran al Palau Blaugrana la vuitena victòria de l'any, que els permetria començar a assegurar la seva participació a la Copa del Rei de Madrid, un dels objectius prioritaris de la temporada. D'entrada, necessitarà que Carl English torni a ser el de les millors ocasions i que Jordi Trias i Will McDonald segueixin en la bona línia per tenir serioses opcions de guanyar el derbi 151 en tota la història de la Lliga ACB.

stats