Barça
Esports Barça 07/12/2011

Adriano rep l'alta mèdica i Afellay seguirà recuperant-se a Holanda

El polivalent jugador brasiler ha rebut l'alta mèdica aquest matí i s'ha entrenat amb la resta de companys, mentre que l'exploració que se li ha fet a l'holandès ha confirmat que evoluciona favorablement

Ara
1 min
Rosell, Zubizarreta, Afellay i Bartomeu.

BarcelonaAdriano ja està disponible. Aquest matí, el polivalent jugador brasiler ha rebut l'alta mèdica, superada la seva lesió muscular al semitendinós de la cama esquerra i, si Guardiola compta amb ell, podrà jugar al Bernabéu contra el Reial Madrid.

Els serveis mèdics del club han fet avui també una valoració de l'estat del genoll dret d'Afellay, que ja fa dos mesos que va ser intervingut quirúrgicament. L'evolució del futbolista és molt bona i s'ha decidit que, coincidint amb la marxa de l'equip per a la disputa del Mundial de Clubs, Afellay marxi al seu país a seguir amb la seva recuperació.

Està previst que el jugador torni a Barcelona el proper 22 de desembre per seguir un control mèdic i posteriorment tornarà a Holanda fins al 10 de gener. Serà llavors quan començarà amb el treball físic de camp a Barcelona.

stats