Barça
Esports Barça 16/08/2012

Adriano: "Em lesionava molt i hem fet moltes proves per solucionar-ho; he cuidat el pes i estic en el millor moment de la meva carrera"

El defensa brasiler diu que no l'espanta la competència amb Jordi Alba al lateral dret, i diu que Neymar ja està prou madur per fitxar pel Barça

Efe
1 min

Sant Joan DespíEl defensa brasiler del Barcelona Adriano Correia ha assegurat trobar-se en el millor moment de la seva carrera, després de solucionar la seva tendència a patir lesions musculars, cosa que ha condicionat el seu rendiment en les seves dues primeres temporades com a blaugrana.

"Em lesionava molt i em vaig reunir amb els metges i els fisioterapeutes per intentar solucionar-ho. A partir d'aquí, hem fet moltes coses, moltes proves, he cuidat moltíssim el meu pes i crec que, a hores d'ara, amb 27 anys, estic en el millor moment de la meva carrera", ha manifestat abans de l'entrenament d'aquest dijous.

Adriano ja va oferir la seva millor versió en la segona meitat de la passada campanya i, després de completar una pretemporada sense lesions, espera "seguir a aquest nivell" en el nou curs.

Per això, no el preocupa la competència que tindrà amb Jordi Alba per aconseguir la titularitat en el lateral esquerre: "Que hi hagi més competència és bo per al club i per a nosaltres mateixos. Aquest any serà un molt bon any, perquè hi ha molta competència en cada lloc".

El defensa brasiler s'ha mostrat encantat amb Tito Vilanova com a primer entrenador. "Des que vaig arribar he tingut un bon 'feeling' amb ell. Ara és el comandant, però la filosofia és la mateixa que amb el Pep i no crec que hagin de canviar gaires coses", ha assenyalat.

Adriano creu que el seu compatriota Neymar da Silva ja està preparat per fitxar pel Barcelona, "perquè cada temporada que passa és més madur".

stats