Barça
Esports Barça 24/07/2012

Adriano celebra el fitxatge de Jordi Alba i Alexis espera no lesionar-se tant aquest any

Des d'Hamburg, el brasiler i el xilè han explicat els seus objectius d'aquesta temporada: "Un lloc a l'onze ara és més car però treballaré molt per ser-hi", assegura Adriano, mentre que Alexis demana "ser més regular aquest any"

Ara
1 min

BarcelonaAbans de debutar en pretemporada contra l'Hamburg, aquesta tarda a les 18 h, Alexis i Adriano han repassat l'actualitat del Barça, han fet balanç de la temporada passada i han situat els seus objectius per a la nova campanya. Adriano s'ha mostrat tranquil i confiat malgrat la dura competència que l'espera, amb el fitxatge de Jordi Alba, que fa "més car" un lloc de titular. "El seu fitxatge és un encert. És bo que hi hagi competitivitat dins l'equip. És un gran futbolista, només cal veure la gran Eurocopa que ha fet", ha dit. El repte del lateral brasiler, que ha assegurat que la seva idea és seguir al club i no fa cas dels rumors que el vinculen amb la Juve o el Bayern Munic, és mantenir el nivell del final de temporada. "Vaig acabar bé i he tornat encara millor. Vull treballar fort per seguir allà", afirma.

Alexis també assegura esforç i treball per seguir adaptant-se al joc del Barça i ser un jugador important. "Conec millor el meu cos. Espero no lesionar-me, ser més regular i poder rendir millor". Sobre la convocatòria amb la selecció de Xile el 15 d'agost per jugar contra l'Equador a Nova York, Alexis ha assegurat que no pot dir que "no" a la seva selecció. "És una data FIFA i no puc esquivar la convocatòria. Hi aniré i espero tornar amb la màxima força possible".

stats