BARÇA
Esports Barça 17/05/2012

Adriano: "Volem acomiadar el 'mister' amb un títol i que Tito comenci el proper any amb una final"

El jugador blaugrana diu que la final de Copa és "un dels partits més importants de la temporada" i que, per a aquest partit, el jugador del filial Martín Montoya està preparat per substituir Alves

N. García
2 min
Adriano, durant un entrenament del Barça / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaAdriano ha parlat en roda de premsa i una de les primeres coses que ha comentat és la lesió de Dani Alves. "Va ser en una jugada en què crèiem que no havia passat res. Quan vaig baixar al vestidor i li vaig veure l'espatlla... va ser una llàstima. Altres cops ha passat el mateix, la defensa ha quedat tocada i no ha passat res. Dani és una figura fonamental d'aquest equip, i més en una final, però haurem de fer-ho sense ell", ha assegurat el blaugrana.

Adriano ha parlat del possible recanvi d'Alves, Martín Montoya, per al partit de Copa del Rei: "Ha demostrat que val, està agafant confiança. És un jugador que a mi m'ha agradat sempre molt i crec que està al nivell per disputar una final".

Preguntat sobre si els està costant entrenar-se i seguir al 100% després d'haver-se acabat la Lliga, Adriano ha dit: "Ens hem de posar les piles. Després d'uns dies de descans, costa tornar a entrenar i tornar a competir. Però per a nosaltres és un dels partits més importants de la temporada. Hem de sentir la confiança de tornar a competir i arribarem en un bon nivell". De fet, Adriano ha volgut deixar clar que l'objectiu de l'equip és guanyar la Copa del Rei, independentment del que hagin aconseguit fins ara. "No només per no haver guanyat la Lliga i per no haver arribat a la final de la Lliga de Campions, nosaltres sempre hem volgut guanyar la Copa del Rei. A més, volem acomiadar el 'mister' amb un títol, i que Tito comenci la propera temporada amb una final", ha apuntat Adriano. I és que, en cas de guanyar la Copa del Rei, els blaugranes s'enfrontarien al Reial Madrid en la Supercopa d'Espanya durant el mes d'agost.

Adriano ha assegurat que no vol marxar del club blaugrana. "Estic molt a gust al Barça. Em queden dos anys més al club, estic vivint un bon moment i el meu desig és seguir al club la propera temporada. Penso que encara puc fer coses al club", ha assegurat.

stats