Barça
Esports Barça 08/04/2012

Adriano: "A deu punts vaig creure que Lliga ens donaria una oportunitat"

S'ha mostrat molt content pel moment de forma de l'equip, que "ha fet un gran esforç", i ha lamentat "les baixes i les coses que ens han passat aquesta temporada"

Efe
2 min
Adriano supera l'entrada d'Álvarez, durant el Barça-Saragossa

BarcelonaEl lateral brasiler Adriano Correia s'ha congratulat amb l'oportunitat que creu que li ha donat el campionat al FC Barcelona, després de les ensopegades que va patir en l'arrencada de l'any i que el va situar a deu punts del Reial Madrid.

"Han estat una llàstima les baixes i les coses que ens han passat aquesta temporada. L'equip ha fet un gran esforç. Quan estàvem a deu punts, vaig creure que la Lliga ens donaria una oportunitat, i aquí estem, feliços", ha assenyalat.

Adriano ha estat el barcelonista que aquest migdia ha atès els mitjans de comunicació a la Ciutat Esportiva, després de l'1-4 que el Barça va aconseguir ahir a la nit al camp del Saragossa, partit que no va estar exempt de polèmica a causa de les queixes que van florir relacionades, altre cop, amb els àrbitres.

Per al jugador blaugrana, el fet que aquesta temporada hi hagi tantes queixes cap als àrbitres "són coses que a nosaltres tant ens fa. Qui perd, sempre intenta trobar una excusa. Els que es volen queixar, que es queixin".

Al fil de les queixes, el brasiler va tornar a posar l'accent en l'estat dels camps que s'està trobant el Barcelona aquest mes, després que ahir el del Saragossa presentés una gespa seca i alta. "Això no només ens perjudica a nosaltres, sinó també el rival", ha subratllat.

El jugador blaugrana s'ha mostrat content pel moment en què es troba el seu equip, per estar pressionant el Madrid. "Ara estem a tres punts. No podem interferir en els partits del Madrid. Només podem pensar en nosaltres", ha precisat un Adriano Correia que creu que en el club blaugrana hi ha alegria i que, a partir d'ara, "només vindran coses bones".

"Nosaltres sempre hem cregut. I seguirem creient", ha conclòs el jugador blaugrana, desitjós d'estar "molts anys més en aquesta casa".

stats