Barça
Esports Barça 02/01/2012

Adriano: "Guardiola és una pare per a tots nosaltres, espero que es quedi"

L'ex del Sevilla confia que aviat es tanqui la renovació del tècnic, tot i que assegura que l'equip encara no en sap res. El brasiler, a més, assegura que la plantilla només pensa en l'Osasuna perquè aquest any no vol "deixar escapar la Copa del Rei"

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaEn roda de premsa, el jugador brasiler del Barça "desitja que el 2012 sigui igual o millor que l'any passat" i confia que, ben aviat, es concreti la renovació de Guardiola. "És una peça important en aquest club, un pare per a tots nosaltres. M'ha ensenyat moltes coses des del primer dia i estic aprenent molt amb ell". I ha especificat quina influència té Guardiola en ell."Guardiola està canviant el futbol, tothom ho està apreciant i això també afecta als jugadors. És una sort treballar al seu costat, per tot el que ha sigut com a jugador i per tot el que és com a persona. Estic molt content de formar part d'això".

L'equip començarà l'any jugant a casa contra l'Osasuna, en partit corresponent a l'anada de vuitens de final de la Copa del Rei, una competició que l'equip s'agafa amb una "gran motivació". "La vam deixar escapar l'any passat per uns detalls". Adriano assegura que el grup està "ja concentrat" en el partit contra els navarresos. "És un partit molt important i estem entrenant dur per començar bé".

L'hipotètica eliminatòria de quarts de final contra el Reial Madrid, de moment, no inquieta a la plantilla. "Ara hem de pensar només en l'Osasuna. Si després hem de jugar contra el Madrid, ja hi pensarem".

Adriano insisteix en què "aquest any el Barça intentarà repetir el triplet", però reconeix que "mantenir el nivell és molt difícil". "Però ho intentarem". De fet, el brasiler ja té una Copa del Rei al seu palmarès, tot i que va ser vestit amb la samarreta del Sevilla.

Leo Messi s'incorpora avui als entrenaments i, segons Adriano, la decisió de si jugarà o no aquest dimecres "és de Guardiola". "Sempre és bo que Messi estigui al camp, però ell dirà si es troba al 100% o no".

stats