BARÇA
Esports Barça 11/03/2011

Adriano: "A Madrid es queixen molt i el calendari és igual per a tots"

El defensa creu que a Madrid "es queixen molt", ha recordat que "el calendari és igual per a tots" i ha assegurat que si l'equip guanya no és per l'ajuda arbitral

Redacció
2 min
Adriano celebra amb ràbia el seu primer gol com a blaugrana. Ahir  a Almeria també es va estrenar Afellay.

Sant Joan DespíEl defensa del Barça Adriano Correia creu que a Madrid "es queixen molt", ha recordat que "el calendari és igual per a tots" i ha assegurat que si l'equip guanya tants partits no és, ni de bon tros, per l'ajuda arbitral. En la línia del que va comentar el seu company Javier Mascherano aquest dimecres, però molt menys explícit i contundent que l'argentí, Adriano ha lamentat que s'estigui intentant restar mèrits al que està fent l'equip.

"La veritat és que no ho entenc. Tenim un bon equip, estem jugant bé i si guanyem els partits no és pels àrbitres sinó pel nostre nivell", ha afirmat Adriano, que ha subratllat que el Barça només es dedica a jugar a futbol, "i és veritat que hi ha gent a qui no li agrada com ho fem".

L'exjugador del Sevilla també ha parlat del seu retorn al Sánchez Pizjuán aquest diumenge: "En aquests partits sempre hi ha molt bon ambient, la gent acostuma a omplir l'estadi i empènyer l'equip i sempre que torno allà és un partit especial per a mi".

Adriano ha assenyalat que el Sevilla "és un equip que sempre s'ha caracteritzat per ser a dalt", però que en els últims mesos "ha encadenat diverses lesions de jugadors importants" i que ara "li està costant recuperar el nivell".

El lateral brasiler ha destacat que la del Sánchez Pizjuán és "una de les sortides més difícils" que li queden al Barça, però que encara que el Barça aconseguís la victòria allà, la Lliga no estaria ni de bon tros sentenciada, perquè "ara encara hi ha 33 punts en joc, i això són molts punts".

Adriano Correia va ser un dels destacats en el partit de Lliga de Campions davant l'Arsenal, però va cometre un error com una casa, una pèrdua de pilota a la recta final del partit que podria haver-li costat a l'equip l'eliminació si Mascherano no s'hagués anticipat a Bendtner i hagués desviat la pilota quan aquest ja es disposava a batre Valdés. "Li he donat les gràcies a Mascherano perquè va haver de fer una carrera important. Vam tenir un bon ensurt en aquesta jugada, però gràcies a Déu no ha passat res, si no la gent em tallaria el cap", ha comentat entre rialles.

Finalment, Adriano s'ha referit a la situació del seu compatriota Dani Alves, que encara no ha renovat el seu contracte amb el Barcelona, i s'ha mostrat molt optimista sobre això: "És un futbolista imprescindible per a l'equip, cada dia està a un nivell molt alt i crec que molt aviat es tancarà".

stats