Barça
Esports Barça 19/12/2010

Afellay s'acomiada de l'afició del PSV amb victòria

El jugador ha estat substituït al minut 87 i ha rebut l'ovació dels aficionats i dels seus companys. Dimecres jugarà, al camp del Roda, l'últim partit com a capità del PSV

Martí Molina
1 min
Afellay (centre) celebra amb els seus companys un gol

BarcelonaEl nou fitxatge del Barça, Ibrahim Afellay, s'ha acomiadat aquest diumenge de la seva afició; i ho ha fet amb victòria, per 3 a 1, contra el Roda. El migcampista ha estat substituït al minut 87 de partit, i ha rebut l'ovació dels aficionats que omplien el Phillips Stadium d'Einthoven.

No ha estat l'únic reconeixement per l'encara jugador del PSV. En el moment del canvi s'ha abraçat amb tots els jugadors del seu equip; i un cop acabat el partit, ha estat mantejat al centre del camp, i ha rebut un obsequi de part dels directius del club holandès.

Tot i acomiadar-se dels aficionats, Afellay encara disputarà un últim partit amb el PSV, aquest dimecres. Els d'Eindhoven jugaran novament contra el Roda; però en aquest cas en partit de copa.

Després d'aquest últim enfrontament amb la samarreta del PSV, el migcampista farà les maletes i el dijous dia 23 es traslladarà a Barcelona, on s'espera que sigui presentat l'endemà, divendres, cap al migdia.

stats