Barça
Esports Barça 27/05/2011

Albert Soler: "Crec que el Barcelona és el millor equip del món"

El secretari d'estat per a l'Esport viatjarà demà a Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Manchester United

Efe
1 min
Albert Soler i José Luis Sáez.

MadridEl secretari d'estat per a l'Esport, Albert Soler, viatjarà demà a Londres per assistir a la final de la Lliga de Campions entre el Barcelona i el Manchester United i s'ha mostrat "optimista" davant les possibilitats del conjunt blaugrana, que, segons la seva opinió, "és el millor equip del món".

"Hauria acudit a aquesta final amb la presència de qualsevol equip espanyol, però és clar que veure el Barça em fa especial il·lusió. En un partit d'aquestes característiques pot passar qualsevol cosa, però la veritat és que sóc optimista perquè crec que actualment el Barcelona és el millor equip del món", ha declarat Soler.

Segons que ha informat el Consell Superior d'Esports (CSD), Soler creu que a l'estadi de Wembley el Barcelona ha d'"afrontar el partit amb determinació i fe en la victòria".

"Una final com aquesta no es juga tots els dies i les oportunitats s'han d'aprofitar. Estic segur que el Barcelona tornarà a demostrar el gran moment que viu el futbol i l'esport espanyol en general", ha afegit el secretari d'estat, que és seguidor del club català.

stats