Barça
Esports Barça 06/10/2011

Albert Vicens sobre la sanció a Vilanova: "Jo hauria presentat recurs"

"El deure del Barça és defensar sempre els seus treballadors", ha dit l'exvicepresident blaugrana a Esports COPE. A més, ha criticat el silenci de la junta: "No han estat al capdavant del club"

Ara
1 min
L'exvicepresident del Barça, Albert Vicens

BarcelonaL'exvicepresident blaugrana en l'era Laporta, Albert Vicens, ha mostrat aquest dijous a Esports COPE la seva discomformitat amb la manera d'actuar de la junta del Barça envers la sanció del Comitè de Competició a Tito Vilanova. Vicens diu que, ell, "hauria presentat recurs", perquè, afirma, "el club ha de defensar els seus treballadors", i que "hauria d'esgotar la via administrativa per evitar la sanció".

Vicens creu que la junta del Barça no està actuant com cal al respecte: "La junta directiva ha d'exposar la seva opinió i defensar els interessos del club, i crec que han estat massa callats". I encara s'ha mostrat més rotund sobre el tema: "La junta no ha estat al capdavant del club".

Tot i això, creu que el club ha fet bé de no trencar relacions amb el Madrid: "No s'ha de confondre trencar relacions amb un club amb defensar el teu. Trencar relacions és l'últim que has de fer", ha opinat Vicens. "El què s'ha de fer és, cada cop que passi alguna cosa, defensar el club amb educació".

La demanda de Vicenç Pla

Albert Vicens ha titllat de "lamentable" la demanda presentada pel soci Vicenç Pla, que diu que: "A mi no m'afecta, però tots els que hem treballat per a aquest club ho hem fet amb la millor intenció". A més, Vicens va més enllà: "Una demanda com aquesta fa impossible que la junta actual i l'anterior president facin el que vol tot el barcelonisme: passar pàgina i mirar cap endavant".

stats