Barça
Esports Barça 21/12/2011

El xilè Alexis Sánchez vol seguir guanyant títols amb el Barça

Amb la samarreta del Barça, el davanter xilè ja ha celebrat l'obtenció de la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs al Japó

Efe
1 min
Alexis celebra el gol que ha marcat al Bernabéu.

Santiago de XileEl davanter xilè Alexis Sánchez ha expressat a Santiago el seu desig de seguir guanyant títols amb el Barcelona, al qual es va incorporar aquesta temporada i amb el qual ja suma tres campionats (Supercopa d'Europa, d'Espanya i Mundial de Clubs).

"Estic molt content amb els tres títols, però cal seguir sumant. No penso parar ni l'equip tampoc", ha afirmat Alexis a l'aeroport de Santiago, a la seva arribada a Xile per passar amb la família les festes nadalenques.

Amb la samarreta del Barcelona, el davanter xilè ja ha celebrat l'obtenció de la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs al Japó, la setmana passada, encara que en aquest torneig només va poder jugar la semifinal a causa d'una malaltia muscular.

"Lamentablement no vaig poder jugar (la final), però és un orgull i almenys vaig ser aquí", ha comentat Alexis Sánchez, que també ha reiterat la seva alegria pel recent triomf de l'equip català sobre el Reial Madrid a la Lliga espanyola: "Content per haver guanyat i tant de bo que la gent estigui contenta amb el gol que vaig fer", ha assenyalat.

stats