BARÇA
Esports Barça 08/08/2011

Alexis Sánchez s'entrena per primer cop de blaugrana al costat de Messi

El futbolista xilè ha parlat amb Guardiola abans de començar una sessió en què ha treballat molt l'aspecte físic

Redacció
1 min
El primer entrenament amb el Barça d'Alexis Sánchez

BarcelonaPrimer dia de feina a la Ciutat esportiva després de la gira. Amb molts jugadors concentrats amb les seves seleccions per jugar dimecres els partits amistosos, i els del filial a punt per jugar la Copa Catalunya aquesta nit, Guardiola ha dirigit un petit entrenament amb Alexis Sánchez com a gran novetat.

El xilè s’ha entrenat al costat de Messi i Mascherano. Tots tres, després d'haver participat a la Copa Amèrica, han començat la nova temporada, i ho han fet al costat d’Adriano, que ja s’havia incorporat a la gira després d'haver jugat poc amb la selecció.

Segons han informat els mitjans oficials del club (l'entrenament era a porta tancada), Guardiola ha parlat breument amb Alexis i tot seguit l'ha deixat amb el preparador físic Lorenzo Buenaventura. Aquesta tarda, aquests jugadors tornaran a treballar, amb una sessió a les 19.00 hores.

Puyol i Maxwell, a part

El dos futbolistes també s’han exercitat al camp número 1 de la Ciutat Esportiva. Puyol, que es recupera del genoll esquerre, ho ha fet al costat de Juanjo Brau. Per altra banda, Maxwell, que arrossega una sobrecàrrega abdominal, també ha treballat al camp amb Emili Ricart.

stats